Activiteiten in de wijk

In dit document staan een groot aantal tips voor maatjes over wat ze samen kunnen ondernemen met statushouders. Voor de statushouders is er ook een document met uitleg in plaatsjes en tekst (in Tigrinya). 

Kenmerken: Activiteiten, Activiteiten in de wijk, Maatjes, Maatjesproject, Tips

In dit document staan tips over wat statushouders met maatjes zouden kunnen gaan doen, uitgelegd in plaatjes en steekwoorden Tigrinya.

Kenmerken: Activiteiten, Activiteiten in de wijk, Maatjes, Maatjesproject, Plaatjes, Tips

In dit overzicht zijn vrijwel alle taaliniatieven in Ede opgenomen. Dit overzicht is ontstaan door het Taalhuis Ede. 

Kenmerken: Activiteiten in de wijk, Taal, Taal, Taalgroepjes

In dit artikel staat een overzicht van de vele interculturele maaltijden die in Ede worden gehouden! Een ideale gelegenheid om de statushouder meer mensen in de eigen buurt of stad te leren kennen.

Kenmerken: Activiteiten in de wijk, Buurthuizen, interculturele maaltijden

In dit document staan alle activiteiten in buurthuizen en andere ontmoetingsplekken op een rijtje. Voor nieuwe aanvullingen, mail naar claudia@cvvede.nl

Kenmerken: Activiteiten, Activiteiten in de wijk, Buurthuizen, Ontmoetingsplekken

Een overzicht van allerlei activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen in Ede. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige wordt een kleine bijdrage gevraagd. Er zijn ook enkele duurdere activiteiten opgenomen zoals een week lang Fantasieland voor kinderen, voor deze activiteit is een tegemoetkoming mogelijk via Ede Doet Mee. Tip ons gerust als je nog meer geschikte activiteiten weet.

Kenmerken: Achtergrond informatie, Activiteiten in de wijk, Maatjesproject

Een overzicht van activiteiten die kinderen kunnen doen of waar gezinnen met kinderen heen kunnen gaan, omdat veel statushouders opzien tegen de vakantie. Het zijn activitieten die gratis zijn of weinig geld kosten. Ook staan er activiteiten tussen die gefinancierd kunnen worden vanuit Ede doet mee / Meer kinderen meedoen (zoals Fantasieland). De activiteiten zijn gerangschikt op datum.

Kenmerken: Activiteiten in de wijk, Maatjesproject