Aanmelden als maatje

Via onderstaand formulier kun jezelf aanmelden als maatje voor een vluchteling. Naast je contactgegevens vragen we vast wat aanvullende informatie van je, zoals je gezinssituatie en hobby's. Dit helpt ons om alvast een klein beetje een beeld van je te krijgen en te oriënteren op een passende match. Er volgt nog een verdere kennismaking met een medewerker of vrijwilliger van CVVE voor je daadwerkelijk aan de slag gaat als maatje en je gekoppeld wordt aan een statushouder. 

Weet je nog niet zeker of je maatje wilt worden dan kun je ook vrijblijvend naar onze eerst volgende informatieavond te komen. Je kan ook naar de informatieavond komen als je al contact met een vluchteling hebt en graag meer informatie weer wilt. Vul dan niet dit formulier in, maar ga terug naar de website en meld je aan voor de informatieavond.

We vinden het belangrijk dat je als maatje een informatieavond bijwoont voor aanvang of aan het begin van het maatjestraject. Op deze avond wordt nuttige informatie gegeven over de asielprocedure, de taken van vluchtelingenwerk en jouw rol als maatje. De laatste informatieavond voor de zomer is geannuleerd i.v.m. de maatregelen rondom Corona. Op dit moment zijn de nieuwe data voor het seizoen 2020-2021 nog niet bekend. Zodra deze vaststaan zullen we je daarover informeren.