Aanmelden als maatje

Via onderstaand formulier kun jezelf aanmelden als maatje voor een vluchteling. We maken in het maatjesproject onderscheid tussen verschillende trajecten:
- Trajecten van een jaar voor volwassen en jonge statushouders. Een statushouder heeft al een 'verblijfsstatus' en mag voor langere tijd in Nederland blijven.
- Trajecten van drie maanden voor een praktische vraag zoals fietsles
- Trajecten van drie maanden voor bewoners van een opvangloactie of uit een particulier opvangadres.
Je kan bij je aanmelding aangeven waar je interesse naar uitgaat maar we kunnen ook samen met je kijken wat het beste bij je past. We doen regelmatig specifieke oproepen voor maatjes. Als je op zo'n oproep reageert, wil je dat dan ook aangeven?

Naast je contactgegevens vragen we vast wat aanvullende informatie van je, zoals je gezinssituatie, hobby's en andere interesses. Dit helpt ons om alvast een klein beetje een beeld van je te krijgen en te oriënteren op een passende match. Er volgt nog een verdere kennismaking met een medewerker of vrijwilliger van CVVE voor je daadwerkelijk aan de slag gaat als maatje en je gekoppeld wordt aan iemand uit een vluchtsituatie. 

Weet je nog niet zeker of je maatje wilt worden dan kun je ook vrijblijvend naar onze eerst volgende informatieavond te komen. Je kan ook naar de informatieavond komen als je al contact met een vluchteling hebt en graag meer informatie weer wilt. Vul dan niet dit formulier in, maar ga terug naar de website en meld je aan voor de informatieavond.