Meet & Eat Crisisopvang Galvanistraat Ede| ZA 25 maart

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Meet & Eat crisisopvang Galvanistraat | ZA 25 maart

Samen eten verbindt! Op zaterdag 25 maart zal er een tweede Meet & Eat georganiseerd worden voor de bewoners die recent zijn aangekomen in de crisisopvang aan de Galvanistraat in Ede. De Meet & Eat van vorige week was erg geslaagd, er waren mooie ontmoetingen en meer bewoners zouden graag mee willen doen aan een nieuwe meet & eat. Op deze zaterdag is er daarom opnieuw de gelegenheid om deze mensen uit te nodigen om bij u thuis aan tafel te schuiven en op die manier kennis te maken en welkom te heten in Ede. Volgende week start voor velen van de bewoners ook de ramadan, dus dat betekent dat ze op zaterdag 25 maart pas na 19.05 uur mogen eten. 

Om de reden dat de ramadan volgende week start, verschuiven we de ophaaltijd naar 18:00-18:15 uur en is het dus belangrijk dat er na 19:05 uur gegeten word voor velen van de bewoners. Na het ophalen bij de opvang en het samen eten, brengt u ze ‘s avonds na de maaltijd weer terug. U kunt bij uw aanmelding aangeven hoeveel mensen u maximaal kunt ontvangen. U krijgt van ons een e-mail met meer informatie over precieze ophaaltijd en meer informatie over de bewoners die bij jullie komen eten, zo ook of ze meedoen aan de ramadan.

Bent u inwoner van de gemeente Ede en wilt u meedoen? Meld u dan aan via onderstaande link. Binnenkort ontvangt u dan een mail met meer informatie.

Meet&Eat is een samenwerking van Malkander, DPE en CVVE.

Datum
25 maart 2023 18:00 tot 21:00
Locatie
Galvanistraat 9
Ede
Nederland
  • Deelnemer inschrijven