Gratis excursie Kröller-Müller Museum | 20 oktober

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

Na het succes van de voorgaande excursie, kunnen statushouders en maatjes zaterdag 20 oktober gratis een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum. Een prachtige kans om samen Ede te ontdekken! Aanmelden voor deze excursie is noodzakelijk en kan tot 22 september.

Het Kröller-Müller Museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Vanaf de ingang in Otterlo fietsen we op de gratis witte fietsen naar het Kröller-Müller Museum (voor wie niet kan fietsen is het ook mogelijk om met de auto het park in te gaan).

Eenmaal in het museum verzamelen we in de aula. Hier krijgen we een introductie over het museum van Angeline Bremer, zij werkt al vele jaren voor het museum. Na de picknick kan iedereen de kunstwerken van  onder andere Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Claude Monet of Piet Mondriaan bekijken. En er is natuurlijk tijd om te wandelen in de beeldentuin. 

Om 13:00 uur verzamelen we bij ingang Otterlo van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het programma is rond 17.30 uur afgelopen. Toegang en parkeren wordt gratis aangeboden voor deze excursie. Ook kinderen zijn van harte welkom. We gaan ervan uit dat je zelf vervoer regelt voor jou en de statushouder naar de ingang van het park. Als dit een probleem vormt, neem dan even contact met CVVE op.

Programma 

13.00                     verzamelen ingang Otterlo

14.00                     aankomst Kröller-Müller Museum

14.15                     introductie in de aula + drankje

15.45                    bezoek museum en beeldentuin (museum sluit om 17.00 uur en beeldentuin om 16.30 uur)

17.00                    gezamenlijk nog rondje fietsen (+/30 minuten) langs Jachthuis Sint Hubertus (degene die willen kunnen ook naar huis)

Deze excursie is bedoeld voor maatjes en statushouders die niet aanwezig konden zijn bij de vorige excursie op 7 juli. 

20 October 2018 13:00   tot   17:30
Ingang Otterlo
Houtkampweg 9
6731 AV Otterlo
Nederland