Training interculturele communicatie

Het maximum aantal deelnemers voor de training interculturele communicatie is bereikt. Stuur een mailtje naar info@cvvede.nl om te laten weten dat je interesse hebt voor deze training. Bij voldoende animo prikken we een nieuwe datum.
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

Misschien heb je het wel eens meegemaakt: je spreekt een tijd af met de statushouder, maar een half uur later is hij/zij er nog niet. Of je hebt afgesproken dat je samen gaat wandelen, maar er staat een hele maaltijd voor je klaar. Je ziet misschien dat de rolverdeling in een gezin of de omgang van partners met elkaar heel anders is dan we in Nederland gewend zijn. Je vraagt je af of ‘ja’ ook echt ‘ja’ betekent, of dat dit alleen een beleefd antwoord is en de statushouder misschien wel ‘nee’ bedoelt.
Ongetwijfeld vind je daar iets van. Je kunt het grappig en leerzaam vinden, maar ook zo frustrerend dat je overweegt te stoppen als maatje.
Wat weet je van eigen culturele achtergrond en van de cultuur van de statushouder? Wat kun je accepteren en waar liggen je grenzen? Hoe kun je cultuurverschillen overbruggen en erover in gesprek gaan met elkaar?

Als maatje heb je hier vast mee te maken. En vanuit CVVE bieden we je graag een steuntje in de rug. Daarom organiseren we op dinsdag 12 juni 2018 een training ‘interculturele communicatie’. De training wordt verzorgd door Afak Azizova in nauw overleg met CVVE.

Het aantal deelnemers is beperkt, maar bij voldoende interesse zullen we de training vaker aanbieden.

Afak is student Toegepaste Psychologie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). In het kader van haar opleiding wordt de training op 12 juni opgenomen op video. Je hoeft hierbij niet in beeld te komen. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, ga je daarmee akkoord.

12 June 2018 20:00
CVVE
Stationsweg 109
Ede
Nederland